Inschrijven Cursussen

De cursussen en workshops boekbinden worden gegeven in een mooi lokaal. Per cursus kunnen maximaal tien personen deelnemen. Een cursus kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen, maar het aantal plaatsen is beperkt; wacht daarom niet te lang met aanmelden! Je kunt je ook telefonisch (0596 – 551 588) of per email (info@boekwerkplaats.nl) aanmelden.

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail

Ik schrijf mij in voor de volgende cursus:
Cursus boekbinden voor BeginnersCursus boekbinden voor Gevorderden (maandagavond)Cursus boekbinden voor Gevorderden (dinsdagmiddag)

Het cursusgeld
Betaal ik per bank, na bericht van uBetaal ik contant op de eerste les / de workshop

Meer weten?

Bel met Wim Gremmen: tel. 0596 – 551 588 (telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-17.00 uur). Mailen kan natuurlijk ook.

Bereikbaarheid

Stedum is goed bereikbaar per auto en per trein. Vanaf het station Stedum is het ongeveer tien minuten lopen naar De Boekwerkplaats. De lestijden zijn afgestemd op de vertrek- en aankomsttijden van de trein!

Informatie

Het cursusgeld dient uiterlijk de eerste lesavond te zijn voldaan. Dat kan contant op de eerste lesavond of per bankoverschrijving onder vermelding van de cursus. Prijs staat vermeld bij de cursusbeschrijving.

Materialen zijn bij normaal verbruik inbegrepen in de cursusprijs. Voor grotere of duurdere werkstukken kan extra materiaalgeld in rekening worden gebracht.

Annulering tot twee weken voor aanvang van de cursus is kosteloos, daarna wordt € 20 administratiekosten in rekening gebracht.

De Boekwerkplaats aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade opgelopen tijdens de cursussen en workshops.