Open dagen 2018-01-03T11:53:06+00:00

Open dagen

In september en januari heeft De Boekwerkplaats altijd open dagen. Je kunt dan werk komen zien gemaakt door cursisten en informatie krijgen over de cursussen en workshops van het komende seizoen.

De eerstvolgende open dagen zijn 6 en 7 januari 2018 

In de begeleidende tentoonstelling zal werk te zien zijn van Lenneke Saraber. Zij maakt linoleumsneden van groot tot klein. Met deze techniek maakt ze ook sierpapier. Zowel de linoleumsneden als het sierpapier zijn te koop.

Meer over haar  en haar werk kun je vinden op de website www.lennekesaraber.nl.

Lezingen

Nieuw dit jaar zijn twee korte lezingen die worden gegeven tijdens de Open Dagen.

Zaterdag om 15.00 uur is het onderwerp Sierpapier. Je kunt op verschillende manieren sierpapier maken, zoals bakmarmeren, stijfselmarmeren, drukken, ecoprinten.  Tijdens deze lezing komen verschillende vormen aan de orde en worden er volop voorbeelden getoond.

De tweede lezing is op zondag 15.00 uur en heeft als onderwerp “van idee naar project”. Aan de hand van projecten zoals Blik naar Binnen en N8W8 wordt de luisteraar meegenomen hoe het idee uiteindelijk heeft geleid tot bijvoorbeeld een grote tentoonstelling, 120 kunstwerken en een atelierroute of (zoals bij N8W8) een prachtig fotoschilderij met de kinderen.

Openingstijden voor dit weekeinde zijn van 13.00 tot 17.00 uur.

Met beschadigde boeken kunt u terecht bij “boekendokter” Wim Gremmen voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Open dagen:

  • 6 en 7 januari 2018

  • In de begeleidende tentoonstelling zal werk te zien zijn van Lenneke Saraber.

  • Open van 13.00 tot 17.00 uur